Εθιμοτυπική επίσκεψη στα νησιά της Επαρχίας μας, Λέρο και Κάλυμνο, πραγματοποίησε την Πέμπτη 16 και Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Ναύαρχος Θεόδωρος Πλιάρης ΛΣ.

Στην Λέρο τον Σεβασμιώτατο εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ.Στέφανος, ο οποίος του ενεχείρισε την Εικόνα της Παναγίας του Κάστρου.

Ο Θεοφ. Επίσκοπος Στρατονικείας κ.Στέφανος με τον νέο Αρχηγό του Λ.Σ. στο γραφείο του Δημάρχου Λέρου, με τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Ι.Θεμέλαρο, τον Δήμαρχο κ.Μ.Κόλια, και τους Αντιδημάρχους κ.κ.Δ.Καστή και Β.Μεραμπελιώτη, 16-1-2020.

Στην Κάλυμνο ο Μητροπολίτης μας κ.κ.Παΐσιος φιλοξένησε τον Αρχηγό στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως και ευχήθηκε θερμά συγχαρητήρια για την ανάληψη των υψηλών καθηκόντων του, να είναι σιδεροκέφαλος και να «προσέχει» τα νησιά μας από τις σημερινές προκλήσεις και αντιξοότητες.

Ο Μητροπολίτης μας κ.κ.Παΐσιος με τον νέο Αρχηγό Λ.Σ. Ναύαρχο Θεόδωρο Πλιάρη ΛΣ, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Κάλυμνο, 17-1-2020.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.