Γράφει η Μητρόπολη Λαρίσης.

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος δέχθηκε επίσκεψη από τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Λάρισας, οι οποίοι μετέφεραν τις εγκάρδιες ευχές όλων των μελών της Ένωσης προς το Σεβασμιώτατο για τα νέα του καθήκοντα.

Στη συνεχεία τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκε ο Σύνδεσμος Σαρακατσαναίων Νομού Λάρισας “Ο Κατσαντώνης”, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Παναγιώτη Κατσαρό μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. Τον Σύνδεσμο συνόδευε ο Σαρακατσάνος πρώην Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Νικόλαος Κατσαρός, ο οποίος υπήρξε και ο πρώτος Πρόεδρος του Συνδέσμου.

Στην συνάντηση εκφράστηκαν οι ευχές του Συνδέσμου επ’ ονόματι όλων των μελών προς το πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου για καλή και καρποφόρα Ποιμαντορία προς δόξαν του Τριαδικού Θεού, ενώ ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Κατσαρός παρέδωσε πρόσκληση προς τον Σεβασμιώτατο για να τιμήσει με την παρουσία του τη Πανελλήνια Εκδήλωση των Σαρακατσαναίων “ΒΑΣ(Ι)ΛΟΚΛΟΥΡΑ – ΜΠΟΥΚΒΑΛΑ 2019“, η οποία θα φιλοξενηθεί στην πόλη της Λάρισας (Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Νεάπολης) στις 12 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει κοπή της πίτας, αναπαράσταση των εθίμων του Δωδεκαημέρου και παραδοσιακούς χορούς από χορευτικά σύνολα.

Τέλος, τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκε και η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης, παράρτημα Λάρισας, η οποία με τη σειρά της εξέφρασε τις ευχές των μελών προς τον Σεβασμιώτατο, ενώ συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και δράσεως.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.