«Το πρόσθετο μέλος για εμένα είναι η δυνατότητα του να μπορω να ελπίζω και να κυνηγάω τα όνειρά μου» αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησής του

O Ετεοκλής Παύλου προχώρησε σε μια εξομολόγηση για το πρόσθετο μέλλος στο πόδι του μέσα από τα social media.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως μετά από καιρό, χρειάστηκε να αντικαταστήσει το πρόσθετο μέλος στο πόδι του και φρόντισε να μοιραστεί τις σκέψεις του με το κοινό του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο, όπου βρέθηκε για να κάνει την αλλαγή κι έστειλε ένα μήνυμα.

Εξέφρασε σε αυτό τα συναισθήματά του και όπως σημείωσε, νιώθει ευλογημένος που έχει την ευκαιρία αυτή, καθώς άλλοι άνθρωποι δεν έχουν καν ένα πρόσθετο μέλος.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, έγραψε: «Για κάποιους από εμάς, ενα απλό παιχνίδι με το παιδί μας.. ένας περίπατος με τον άνθρωπο μας.. ένα μπάνιο στην θάλασσα.. η δημιουργία μιας απλης όμορφης στιγμής δυστηχως είναι πολυτέλεια. Χαρούμενος και Ευλογημένος που έχω την δυνατότητα να φτιαξω ενα καινούργιο πρόσθετο μέλος,το προηγούμενο επρεπε να αντικατασταθεί. Το πρόσθετο μέλος για εμένα,είναι η δυνατότητα του να μπορω να ελπίζω και να κηνυγαω τα όνειρα μου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου καθημερινά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μου φτανει να μπορω να προσπαθώ και να νιώθω ζωντανός. Στο τέλος της ημέρας είμαι ενας ανθρωπος που προσπαθει και ελπίζει να μην χάσει ποτέ την δυνατότητα να κηνυγαει τα όνειρα του».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.