Η λειτουργία του delivery βοήθησε να μείνουν ανοιχτά πολλά μαγαζιά και να βγάζουν τα έξοδα τους, λέγοντας ότι ουδείς έβγαλε μεγάλα κέρδη και παράλληλα ότι τα μαγαζιά μένοντας εν λειτουργία έκαναν «κοινωνική προσφορά», προς όλους όσοι δεν μπορούσαν να μαγειρέψουν για να φάνε είτε διότι δούλευαν είτε από άλλες αιτίες.

Στον ΑΝΤ1 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μίλησε ο Δημήτρης Εικοσιδυός, ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε εμφανώς χαρούμενος η ανακοίνωση για επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης σε εξωτερικούς χώρους ήταν μια «μεγάλη ανάσα» μετά από το lockdown των έξι μηνών.

«Σαν να μας πήρες από τα χαμηλά και να μας πήγες στην κορυφή του Ολύμπου»,τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα εμφανίστηκε σίγουρος πως οι μαγαζάτορες θα τηρήσουν τα μέτρα που θα οριστούν και ευελπιστεί να κάνουν το ίδιο και οι πολίτες, ώστε να μην υπάρξουν νέα προβλήματα.

Τα τραπεζάκια έχουν βγει ήδη έξω από τα μαγαζιά για να υποδεχθούν τους πελάτες τους καθώς πλέον δεν χρειάζεται να καθόμαστε μόνο με μέλη της οικογένειας αλλά θα είμαστε τέσσερα άτομα και θα υπάρχει απόσταση δύο μέτρων ανάμεσα από τα τραπέζια.

Στους καταστηματάρχες αναμένεται να δοθούν πλατείες και πεζοδρόμια για να τους διευκολύνουν αλλά θα υπάρξει πρόβλημα στην τροφοδοσία των μαγαζιών. Τα εστιατόρια και οι καφετέριες θα λειτουργήσουν και πάλι με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και με υποχρεωτικό self-test δύο φορές την εβδομάδα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.