Κύπρος-Μητρόπολη Λεμεσού
Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως

Την Κυριακή της Τυρινής, 18 Φεβρουαρίου, το βράδυ, τελέστηκε ο εσπερινός της συγχωρέσεως στον Μητροπολιτικό ιερό ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου μας και συγχοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου οι οποίοι πλαισιώνονταν από ιερείς της Μητροπόλεώς μας.

Ο Πανιερώτατος στην ομιλία του αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία της νηστείας κατά την περίοδο αυτή της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής με τις τόσο όμορφες ακολουθίες.

Πρίν από την απόλυση του εσπερινού ο Πανιερώτατος ανέγνωσε σε όλο το εκκλησίασμα την συγχωρητική ευχή επί τη ενάρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και ευχήθηκε σε όλους προσωπικά το “Καλό Στάδιο”

Κάθε Κυριακή στις 6:30μ.μ. θα τελείται ο κατανυκτικός εσπερινός στον Μητροπολιτικό ναό και στη συνέχεια θα ακολουθεί πνευματική ομιλία από τον Μητροπολίτη μας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητροπόλεως.

Εσπερινός της Συγχωρέσεως στη Μητρόπολη Λεμεσού Εσπερινός της Συγχωρέσεως στη Μητρόπολη Λεμεσού Εσπερινός της Συγχωρέσεως στη Μητρόπολη Λεμεσού Εσπερινός της Συγχωρέσεως στη Μητρόπολη Λεμεσού Εσπερινός της Συγχωρέσεως στη Μητρόπολη Λεμεσού Εσπερινός της Συγχωρέσεως στη Μητρόπολη Λεμεσού Εσπερινός της Συγχωρέσεως στη Μητρόπολη Λεμεσού

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.