Να φωτίζει πάντα την Ορθοδοξία και την Ελλάδα μας, Άγιε είσαι ζωντανός, ευχαριστώ που με αξίωσες που ήρθα και θα ξαναέρθω, πρέσβευε υπέρ ημών.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Όπως αναφέρουν πιστοί στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ο Ταξιάρχης σήμερα γύριζε το κεφάλι του ειδικά στον Ιερέα που ήταν από Εκκλησία του Εξωτερικού.

Είπε σε κατάσταση ΣΟΚ μπροστά στο θαύμα ο προσκυνητής από το Μαρούσι που μας έστειλε το υλικό:

Να φωτίζει πάντα την Ορθοδοξία και την Ελλάδα μας, Άγιε είσαι ζωντανός, ευχαριστώ που με αξίωσες που ήρθα και θα ξαναέρθω, πρέσβευε υπέρ ημών.

@ekklisiaonline

Έμεινε άναυδος ! Μετά την προσευχη στον Ταξιάρχη , του άνοιξε τα ματια!#εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Δώσε υγεία και δύναμη και δόξα στους Έλληνες στους Ορθοδόξους, χάσαμε την πίστη αλλά τα πράγματα θα δείξουν πάλι την μετάνοια Άγιε Αρχάγγελε Μιχαήλ, φύλαξε μας από τον κορονοιό και τις ασθένειες που θα ακολουθήσουν, έχε καλά τον στρατό και τους αεροπόρους μας, την πατρίδα μας, σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα σε βλέπω και σε θαυμάζω, η Αγία Δύναμη και η Δόξα σου, δώσε δύναμη σε Ιερείς και Μοναχούς.

Λέγομαι Λιάπης Ιωάννης, ήρθα από το Μαρούσι για προσκύνημα.

Σήμερα στην Αγία Εικόνα του ήρθαμε και η μητέρα του Ιερέα που μας συνόδευε είδε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να ανοιγοκλείνει τα μάτια και να γυρνάει το κεφάλι και σε εκείνη έχει ξανασυμβεί πολλές φορές.

Εγώ είδα να ορθώνει τα μάτια του, να παίρνει μια γλυκύτητα το πρόσωπο του και γίνεται πιο μεγάλος.

Μου έχει εμφανισθεί επίσης 2 φορές στην Ιερά Μονή στη Νέα Μάκρη ο Άγιος Εφραίμ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.