Η Ιερά Μητρόπολις Μόρφου και η Εκκλησιαστική Επιτροπή του καθεδρικού ναού του Αγίου Μάμαντος Μόρφου πληροφορούν το ευσεβές χριστεπώνυμο πλήρωμα, ότι θα τελεστεί αρχιερατικός Εσπερινός και αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Μάμαντος στην κατεχόμενη Μόρφου, με την ευκαιρία της μνήμης του πολιούχου της Μόρφου, Μεγαλομάρτυρος Μάμαντος του Μυροβλύτη και Θαυματουργού.

Το Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 6.30 μ.μ., θα ψαλεί ο Μέγας αρχιερατικός Εσπερινός.

Την Κυριακή, 2α Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 6.15 π.μ.,θα αρχίσει η ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία.

Της Ακολουθίας του Εσπερινού, θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος και στην Ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας θα συλλειτουργήσει μαζί με τον Πανιερώτατο, ο Θεοφιλέστατος Χωρεπίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος.

Την Κυριακή, 2α Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 5.00 μ.μ., θα τελεστεί Παράκληση προς την ιερά εικόνα του Χρυσοσώτηρος Ακανθούς και τον εορτάζοντα άγιο Μάμαντα.

Οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα του Χρυσοσώτηρος από την Ακανθού, η οποία φυλάσσεται προσωρινά στον ναό του Αγίου Μάμαντος στη Μόρφου, καθώς επίσης να λάβουν άγιο έλαιο από τη σαρκοφάγο του Αγίου.

Για πληροφορίες:
Αλέκος Αλεξάνδρου, τηλ. 99662066

Χριστόδουλος Χατζηχριστοδούλου, τηλ. 99333939

π. Κυριακὀς Παπαγιἀννης, τηλ. 99641343

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.