Με κάθε λαμπρότητα τιμάτε στη Δημοτική κοινότητα Λευκακίων του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα οι Παμμέγιστοι Ταξιάρχες.

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 στον ενοριακό ιερό ναό της Υπαπαντής τελέσθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας ιερουργούντος του εφημέριου του ναού ιερομονάχου Μιχαήλ Καλαμαρά κι άλλων ιερέων.

Στο ναό φυλάσσεται πιστό αντίγραφο της Ιερής Εικόνος του Ταξιάρχη Μιχαήλ Μανταμάδου Λέσβου ,δωρεά του Ευαγγέλου Σαλεσιώτη από τα Λευκάκια.

Την Ιερή εικόνα έφεραν στο ναό τον Δεκεμβρίου του 2017 κι από τότε τιμάτε με κάθε μεγαλοπρέπεια δύο φορές το χρόνο ,των Ταξιαρχών τον Νοέμβριο και στην εορτή των Μυροφόρων μετά το Πάσχα.

Προηγήθηκε η ακολουθία του Αγίου Ευχελαίου και κατόπιν ο εσπερινός. Μετά το πέρας του εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της Ιερής εικόνας του ταξιάρχη σε όλη τη Δημοτική κοινότητα προς ευλογία των πιστών. Τιμητικά την εικόνα κρατούσαν πυροσβέστες από την Π.Υ. Ναυπλίου .

Ο εφημέριος του ναού Ιερομόναχος π. Μιχαήλ Καλαμαράς ευχαρίστησε από καρδιάς του δωρητές της εικόνας και του ευχήθηκε ότι καλύτερο γι αυτούς και την οικογένεια τους και να τους φωτίζει πάντα ο Ταξιάρχης Μιχαήλ, καθώς κι όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους Ταξιάρχες κι ιδιαιτέρως τον διοικητή της Π.Υ Ναυπλίου , πύραρχο Βασίλειο Αλεξόπουλο.


Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.