Το Σάββατο 13 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, εσπερίδα, την οποία διοργάνωσε το Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου με θέμα «Πίνω… αλλά δεν μεθώ» .

ο κεντρικό θέμα της ήταν η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και οι επιπτώσεις στον άνθρωπο, ενώ εισηγήσεις ανέπτυξαν οι κ.κ.: Ιωάννης Μουζάς, Καθηγητής γαστρεντερολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής γαστρεντερολογικής κλινικής ΠΑΓΝΗ, Μαρία Λημνιού, κοινωνική λειτουργός Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου και Πολύβιος Παπαδοκωστάκη, γενικός ιατρός Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου. Επίσης συμμετείχαν το εργαστήριο αλκοολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, το αλκοολογικό ιατρείο ΠΑΓΝΗ και ο σύλλογος στήριξης εξαρτημένων ατόμων από το αλκοόλ «Η Επιστροφή».

εσπεριδα

Η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου κα Μαρία Μπαθιανάκη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και προλόγισε τους κεντρικούς ομιλητές. Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν οι ομιλητές, οι ομιλίες των οποίων πλαισιώθηκαν με βίντεο.

εσπεριδα

 

Μετά το πέρας των ομιλιών ο κ. Μουζάς παρουσίασε τους υπηρέτες- δάσκαλους του Κ.Ο. Π. Α. Αρκαλοχωρίου (Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα Αλκοόλ), οι οποίοι με συγκίνηση κατέθεσαν τις μαρτυρίες τους μέσα από το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.