Πυρά από μέσα ενημέρωσης της Εύβοια βασιζόμενα σε ψεύδη.

Αβάσιμες κατηγορίες εξαπολύουν μέσα ενημέρωσης στην Εύβοια (και) κατά του Μητροπολίτη Χαλκίδος Χρυσοστόμου γιατί δήθεν δεν τηρήθηκαν τα προστατευτικά μέτρα για τον κορονοιό σε εκδήλωση.

Η αλήθεια όμως σύμφωνα με μερτυρίες στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE είναι άλλη, τα μέτρα τηρήθηκαν κατά γράμμα και απλώς σε αυτή τη χρονική στιγμή είχαν βγάλει τις μάσκες για τις ανάγκες της φωτογραφίας, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως τις φορούσαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.

΄΄Για ακόμη μία φορά η Τρικαλινή Δήμαρχος Χαλκιδέων και ο κολλητός της Μητροπολίτης Χαλκίδας έγραψαν ξανά τα υποχρεωτικά μέτρα κατά του κορονοϊού στα παλιά τους τα παπούτσια και συνεχίζουν να αποτελούν μέγα παράδειγμα αποφυγής…
Η φωτογραφία που βλέπετε τραβήχτηκε σε εορταστική εκδήλωση στη Χαλκίδα και αφορούσε την κοπή βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Προσφύγων-Κατοίκων Νεάπολης Χαλκίδος.

Η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 και τα …μέτρα πήγαν περίπατο από τους παρευρισκομένους, ανάμεσα τους επίσης και περιφερειακοί σύμβουλοι της Εύβοιας.΄΄

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.