Ορισμένοι κύκλοι και ομάδες του περιθωρίου δρουν φασιστικά απαγορεύοντας κάθε αντίθετη άποψη που δεν τους αρέσει . Προφανώς οι άνθρωποι αυτοί δεν πιστεύουν στη Δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου.

Αισχρή επίθεση ΛΟΑΤΚΙ σε Γέροντα Αθανάσιο και ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ANTIVIRUS

΄΄Ομοφοβικός οχετός από Αρχιμανδρίτη που ενοχλήθηκε από το γκέι φιλί στην ΕΡΤ΄΄

Ενοχλημένος δηλώνει ένας Αρχιμανδρίτης, μετά την προβολή ενός γκέι φιλιού από την κρατική τηλεόραση.
Είναι γνωστή, άλλωστε, η εμμονική σχέση του ορθόδοξου κλήρου με τα ζητήματα σεξουαλικότητας. Σε βαθμό, μάλιστα, που συχνά αντικαθιστούν τη χριστιανική αγάπη με ομοφοβία και μίσος.

Όπως για παράδειγμα, ο ομοφοβικός Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός, ο οποίος δημοσίευσε σε -ομοφοβικό- εκκλησιαστικό site, ένα κείμενο μίσους με αφορμή το γκέι φιλί που προβλήθηκε από τη σειρά “Τούρτα της Μαμάς”, που προβάλλεται στην ΕΡΤ.

Παρακάτω ένα δείγμα αγάπης από τον εν λόγω Αρχιμανδίτη.

“Η ομοφυλοφιλία υπάρχει στους ανθρώπους από τους χρόνους της παλαιάς διαθήκης όμως τελευταία η κατάσταση έχει ξεφύγει. Κάποιοι χώροι είναι κοινό μυστικό ότι είναι γεμάτοι τέτοιους ανθρώπους που έχουν κάνει σημαία την διαστροφή τους.”

“Βλέπουμε στα εμπορικά καταστήματα εικόνες με νεαρούς χέρι χέρι. Βλέπουμε παντού μηνύματα υποσυνείδητα για την προάσπιση της ομοφυλοφιλίας.

Αλλά και στην κρατική τηλεόραση το πράγμα δηλώνει το μέγεθος της σήψης.
Όπως λέει και ο Άγιος Πειραιώς ο πρωκτός είναι μόνο για αφόδευση και όχι για άλλες χρήσεις.

Οπότε ας σοβαρευτούν λίγο εκεί στην ΕΡΤ και ας αφήσουν τα γκέι φιλιά. Η κοινωνία μας το λιγότερο που έχει ανάγκη στην παρούσα φάση είναι τα φιλιά της αμαρτίας.
Στώμεν καλώς!”

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (0)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.