ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ : Αποκρουστικές εικόνες στην Εκκλησία της Αγίας Ματρώνας στη Νέα Ερυθραία Αττικής - Ιερόσυλοι έχουν γεμίσει με γκράφιτι μέρος της μπροστά όψης.

Οργή προκαλούν εικόνες και βίντεο από την Εκκλησία της Αγίας Ματρώνας στη Νέα Ερυθραία μιας και όπως φαίνεται καθαρά , ιερόσυλοι έχουν γεμίσει με γκράφιτι μέρος της μπροστά όψης της Εκκλησίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής , το γκράφιτι είναι αρκετό καιρό και ούτε ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Θωμάκος ούτε η Μητρόπολη Κηφισίας έχει ενδιαφερθεί για το ζήτημα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

@ekklisiaonline

Αίσχος ! Βεβήλωσαν την ΕΚΚΛΗΣΙΑ της Αγίας Ματρωνας στη Νέα Ερυθραια#εκκλησια #ματρωνα #ερυθραια #κηφισια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΙΣΧΟΣ! Πέταξαν εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια έξω από εκκλησία στην Κηφισιά μέσα στον Δεκαπενταύγουστο

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ : Απίστευτο περιστατικό καταγγέλουν ενώσεις της περιοχής της Κηφισιάς στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE αναφορικά με τον εξωτερικό χώρο από το ίδρυμα της Αγίας Άννης.

Μια απίστευτη αθλιότητα στο πρόσωπο της Παναγίας μας που γιορτάζει σε λίγες ημέρες συντελέσθηκε στην Κηφισιά και συγκεκριμένα έξω από την Εκκλησία της Αγίας Άννης στη Νέα Κηφισιά (Το ίδρυμα της Αγίας Άννης που διαχειρίζεται ο Δήμος Κηφισιάς και η Περιφέρεια).

Συγκεκριμένα , όπως αναφέρουν σε επιστολή στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ενώσεις πολιτών, ο κάτοικος της περιοχής, Εμμ. Σπ. Διονυσιώτης, πήγε προχθές Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 να πετάξει στον κάδο ανακύκλωσης που βρίσκεται έξω από το ίδρυμα τις σακούλες όταν ανοίγοντας τον κάδο διαπίστωσε πως μαζί με τα σκουπίδια υπήρχε και μια εικόνα της Παναγίας μεσαίου μεγέθους την οποία περιγράφει πως έμοιαζε με αυτές που προσκυνούμε στους Ιερούς Ναούς.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.