ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Χωρίς να δείχνει τον παραμικρό σεβασμό για την ιερότητα των ημερών, ο γνωστός πλέον για τις ακραίες θέσεις του Πέτρος Τατσόπουλος συνεχίζει να προκαλεί με νέα ανάρτηση ενώ αρκετοί είναι οι Ιερείς που ετοιμάζουν απάντηση άπαξ και ...δια παντός!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ

΄΄Στην Ελλάδα, την πατρίδα της Λογικής, τρομάρα της, το να δηλώνεις άθρησκος θεωρείται εξωφρενική εκκεντρικότητα που χρήζει συγκαταβατικής κατανόησης έως ιατρικής περίθαλψης, αν όχι ποταπός τρόπος για να επικεντρώσεις την προσοχή στο πρόσωπό σου και να ικανοποιήσεις τη ματαιοδοξία σου, ενώ το να πιστεύεις στις αδιανόητες τερατολογίες κάθε θρησκείας, μόνο και μόνο επειδή σε αυτές εξακολουθούν να πιστεύουν -οι περισσότεροι από κεκτημένη ταχύτητα- οι συγγενείς σου και οι γείτονές σου, εκλαμβάνεται ως πολύ “κανονική” συμπεριφορά, δίχως τίποτε το παράξενο, άξιο προσοχής ή, έστω, μνείας. Αυτό το μοναδικό επίτευγμα, όχι μονάχα της δικής μας Εκκλησίας, αλλά κάθε Εκκλησίας, κάθε θρησκείας, αξίζει τον σεβασμό μας.

Δεν καγχάζω, δεν ειρωνεύομαι. Κυριολεκτώ. Επ’ ευκαιρία, τα θερμά μου συγχαρητήρια στους λειτουργούς της. Ημεδαπούς κι αλλοδαπούς. Εις υγείαν των κορόιδων.΄΄

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.