Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε η Καθολική Εκκλησία αφού δέχθηκε στους κόλπους της Ιερέα που κατηγορείται για απίστευτες πράξεις.

Δείτε το ρεπορτάζ από ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Η δράση του πατέρα Κοντίν είχε αποκαλυφθεί μετά από καταγγελίες που έκαναν τρεις πρώην ερωμένες του στις αρμόδιες Αρχές. Η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του έκφυλου ιερέα και βρήκε πλήθος βιντεοταινιών που είχε τραβήξει ο ίδιος και έδειχναν άκρως ακατάλληλες σκηνές από τα «πάρτι» του.

Αρκετές από αυτές τις σκηνές είχαν πρωταγωνιστή τον 43χρονο Καβατζάνα.

Παρόλο που το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει εξαιτίας της δράσης των δύο ιερέων κοντά στη Βενετία ήταν μεγάλο, ο Ρομπέρτο Καβατζάνα φαίνεται ότι θα τη γλιτώσει σχετικά φθηνά, αφού έγινε ξανά δεκτός στους κόλπους της εκκλησίας.

Ο Κλαούντιο Σιπόλα, επίσκοπος της Βενετίας, δήλωσε ότι θα συγχωρήσει τον αμαρτωλό ιερέα «ως πατέρας», λαμβάνοντας έμπνευση από το «έλεος του Θεού».

Η απόφαση του επισκόπου έγινε δεκτή και από τη δήμαρχο του χωριού όπου λειτουργούσε ο Καβατζάνα.

«Δεν μιλάμε για παιδοφιλία, οπότε είμαστε ήρεμοι. Πρέπει να διαχωρίσει κανείς την ιδιότητα του άνδρα από εκείνη του ιερέα. Ο Ντον Ρομπερτο είναι ένας καλός ιερέας και ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα κοντά μας. Είμαστε έτοιμοι να τον συγχωρέσουμε», δήλωσε η Μαρία Ελένα Σινιγκάλια.

Σχόλιο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Είναι σαφές πως το χάσμα πλέον με την Ορθοδοξία είναι τεράστιο και αυτό θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους, κλήρος και λάος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.