«Στο ατύχημα που είχα με τις προπέλες του σκάφους, ένιωσα ότι έγινε ένα θαύμα και δεν σκοτώθηκα» αναφέρει η ίδια .

Η Έρρικα Πρεζεράκου το καλοκαίρι του 2020 είχε ένα ατύχημα στη θάλασσα που είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το μικρό δάχτυλο του χεριού της.

Η γνωστή πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ έκανε μία δημόσια εξομολόγηση στα socail media για το δώρο που έλαβε από τους ανθρώπους που ήταν μαζί της στο σκάφος την ώρα του ατυχήματος.

Συγκεκριμένα, της χάρισαν μία εικόνα της Παναγιάς που τη σώζει, όπως γράφει η ίδια. Μάλιστα, αποφάσισε να μοιραστεί το ιδιαίτερο αυτό δώρο με τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας στο Instagram.

«Το καλοκαίρι στις 7 Αυγούστου στο ατύχημα που είχα με τις προπέλες του σκάφους, ένιωσα ότι έγινε ένα θαύμα και δεν σκοτώθηκα. Ο Κώστας Σούμας και η γυναίκα του, Ελένη που καθόντουσαν πίσω στο σκάφος και είδαν αυτό το θαύμα μου έστειλαν αυτή την εικόνα… που με σώζει η Παναγία … με την ηλιόλουστη κόρη τους Άρια.

Βούρκωσα απο συγκίνηση. Τι όμορφοι άνθρωποι υπάρχουν! Να σας έχει ο Θεός καλά. Καλά Χριστούγεννα σε όλους… πίστη και αγάπη ότι όλα πάνε και θα καλύτερα…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.