Με απίστευτο εκνευρισμό, αμηχανία και ειρωνεία, απάντησε ο Νικος Καλογερής στις ερωτήσεις σε συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις» με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και την Χριστίνα Βίδου.

Οι δημοσιογράφοι γνωρίζοντας καλά το θέμα, έθεσαν σκληρά ερωτήματα στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, ο οποίος έπεσε σε αντιφάσεις, ενώ δεν απάντησε με σαφήνεια στα ερωτήματα, δείχνοντας στριμωγμένος και σε πολύ δύσκολή θέση.

Ενώ, ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίτζος έφερε και ένα θέμα στην επιφάνεια που αξίζει να διερευνηθεί: Ο Νίκος Καλογερής με υπογραφή του αφαίρεσε την άδεια σε 2 νοσηλεύτριες που κατάγγειλαν το περιστατικό πριν από 10 μήνες που ξεκίνησε η ιστορία. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, απάντησε πως ήταν τυχαίο γεγονός.

Στην συνέχεια προέκυψε και ένα νέο δεδομένο, που ποτέ δεν έγινε γνωστό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, μετά τον σάλο που έγινε όταν ξεκίνησε το θέμα, όπως ανέφερε στην συνέντευξη, έκανε έρευνα σε βάθος. Ωστόσο όλο αυτό το διάστημα ποτέ δεν ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έρευνας, ούτε έδωσε στην δημοσιότητα οτιδήποτε σχετικό.

Γιατί σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, με ένα τόσο σοβαρό κατηγορητήριο, δεν δόθηκαν ποτέ στην δημοσιότητα τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας;

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.