Γράφει η Μητρόπολη Σύρου

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, “των Ψαριανών” ιερούργησε χθες το πρωί ο Σεβασμιώτος κ. Δωρόθεος Β’ και τέλεσε Μνημόσυνο ευσεβούς μητρός Ιατρού της Σύρου.
Στην ομιλία του προς το πολυπληθές εκκλησίασμα, ο Σεβασμιώτος κ. Δωρόθεος Β’, εξ αφορμής της σημερινής Ευαγγελικής περικοπής, αναφέρθηκε στην υποκρισία των τότε Ιουδαίων, αλλά και πολλών σημερινών Χριστιανών, οι οποίοι τηρούν με ευλάβεια τους τύπους, αλλά αδιαφορούν για την ουσία, την πίστη στο Χριστό και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, τους δύο πυλώνες, επί των οποίων στηρίζεται η ιδιότητα του αληθούς Χριστιανού.

Ερμούπολη: Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Σύρου Δωρόθεος Ερμούπολη: Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Σύρου Δωρόθεος Ερμούπολη: Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Σύρου Δωρόθεος Ερμούπολη: Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Σύρου Δωρόθεος Ερμούπολη: Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Σύρου Δωρόθεος Ερμούπολη: Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Σύρου Δωρόθεος Ερμούπολη: Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Σύρου Δωρόθεος Ερμούπολη: Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Σύρου Δωρόθεος

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.