Γράφει η Μητρόπολη Σύρου:

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην περιοχή “Καμίνια” της Ερμούπολης, ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ , με τη συμμετοχή Εφημερίων της νήσου και του Πανοσιολ. Αρχιμ. Παύλου Ιωσηφίδη, από την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Θεσσαλονίκης, ο οποίος εχθές προεξήρχε του Εσπερινού και εκήρυξε το θείο λόγο, και με την παρουσία μελών του Συλλόγου Κρητών, οι οποίοι σήμερα εορτάζουν την επέτειο του Ολοκαυτώματος.του Αρκαδίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Σύρου, στελέχη του Λιμενικού Σώματος,ο νυν και ο επί τιμή Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου και του Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου και τυμπανιστές από τα Γυμνάσια της Σύρου, τα Εκπαιδευτήρια των οποίων υπάγονται στην Ενορία των Ταξιαρχών και πλαισίωσαν, με τις σημαίες τους, τη Θεία Λειτουργία και την επακολουθήσασα Λιτανεία της ιεράς Εικόνος των Ταξιαρχών.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τόνισε ότι στη ζωή μας πρέπει πάντα να “στώμεν καλώς” και απέναντι στο Θεό και απέναντι στον εαυτό μας και απέναντι στους συνανθρώπους μας και να είμεθα συνεπείς προς τις υποχρεώσεις μας, συνεχάρη τον Εφημέριο του Ναού Πρεσβ. Κωνσταντίνο Χαρούλη και τους συνεργάτες του για την προετοιμασία της πανηγὐρεως και ευχαρίστησε τους Εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους πολυπληθείς πιστούς για τη συμπροσευχητική παρουσία τους.

Ερμούπολη: Πλήθος κόσμου στη Σύναξη των Αρχιστρατήγων και Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ Ερμούπολη: Πλήθος κόσμου στη Σύναξη των Αρχιστρατήγων και Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ Ερμούπολη: Πλήθος κόσμου στη Σύναξη των Αρχιστρατήγων και Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ Ερμούπολη: Πλήθος κόσμου στη Σύναξη των Αρχιστρατήγων και Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ Ερμούπολη: Πλήθος κόσμου στη Σύναξη των Αρχιστρατήγων και Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ Ερμούπολη: Πλήθος κόσμου στη Σύναξη των Αρχιστρατήγων και Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ Ερμούπολη: Πλήθος κόσμου στη Σύναξη των Αρχιστρατήγων και Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ Ερμούπολη: Πλήθος κόσμου στη Σύναξη των Αρχιστρατήγων και Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ Ερμούπολη: Πλήθος κόσμου στη Σύναξη των Αρχιστρατήγων και Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ Ερμούπολη: Πλήθος κόσμου στη Σύναξη των Αρχιστρατήγων και Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ Ερμούπολη: Πλήθος κόσμου στη Σύναξη των Αρχιστρατήγων και Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ Ερμούπολη: Πλήθος κόσμου στη Σύναξη των Αρχιστρατήγων και Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ Ερμούπολη: Πλήθος κόσμου στη Σύναξη των Αρχιστρατήγων και Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ Ερμούπολη: Πλήθος κόσμου στη Σύναξη των Αρχιστρατήγων και Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.