Μητρόπολη Σύρου

Ιερά Μητρόπολη Σύρου: Χειροτονία Διακόνου στον Ναό του Αγίου Νικολάου στην Ερμούπολη

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε σήμερα το πρωί, με τη συμμετοχή πολλών Εφημερίων της Σύρου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως και προέβη στην σε Διάκονο χειροτονία του ευσεβούς οικογενειάρχου Αντ. Τριαντάφυλλου, με την παρουσία του Δημάρχου Σύρου -Ερμούπολης κ. Γεωργίου Μαραγκού, Εκπαιδευτικών, εκπροσώπων του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, των οικογενών του νεοχειροτονηθέντος Διακόνου και πλήθους πιστών από όλες τις Ενορίες της Σύρου.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, αφού αναφέρθηκε στην έναρξη της περιόδου του Τριωδίου, ως μία ακόμη ευκαιρία για να επαναπροσδιορίσουμε τη ζωή μας και να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας υπό το φως της διδασκαλίας του Κυρίου, περιέγραψε τον τρόπο σκέψης του Τελώνου και του Φαρισαίου και κάλεσε το νεόφυτο Κληρικό να παραμείνει σε όλη του τη ζωή Τελώνης, ως προς την ταπείνωση, και Διάκονος στην υπηρεσία του Θεού και των ανθρώπων.

Ερμούπολη: Χειροτονία Διακόνου στον Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμούπολη: Χειροτονία Διακόνου στον Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμούπολη: Χειροτονία Διακόνου στον Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμούπολη: Χειροτονία Διακόνου στον Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμούπολη: Χειροτονία Διακόνου στον Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμούπολη: Χειροτονία Διακόνου στον Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμούπολη: Χειροτονία Διακόνου στον Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμούπολη: Χειροτονία Διακόνου στον Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμούπολη: Χειροτονία Διακόνου στον Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμούπολη: Χειροτονία Διακόνου στον Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμούπολη: Χειροτονία Διακόνου στον Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμούπολη: Χειροτονία Διακόνου στον Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμούπολη: Χειροτονία Διακόνου στον Ναό του Αγίου Νικολάου Ερμούπολη: Χειροτονία Διακόνου στον Ναό του Αγίου Νικολάου

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.