Μητρόπολη Χαλκίδος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση της ενορίας Παναγίας Ελεούσας Μαλακώντα, στο Ξενοδοχείο Negreponte, στον Μαλακώντα Ερέτριας, το μεσημέρι της Κυριακής 4ης Φεβρουαρίου, την οποία διοργάνωσε η Ενορία της Παναγίας Ελεούσας, με πρωτοβουλία του Εφημερίου Αρχιμ. Θεαγένη Κόλλια, και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

Ο π. Θεαγένης καλωσόρισε τους παρευρεθέντες, τους οποίους και ευχαρίστησε θερμά για την στήριξη της ενορίας, με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες, ενώ στη συνέχεια, ακολούθησε το Χορευτικό τμήμα της Ενορίας, ενώ το παρόν στη συνεστίαση έδωσε ο Οικον. Κυριακός Κοκκάλας, Εφημέριος Αγίου Ιωάννου Αμαρύνθου, και ο Ιερομ. Ιωσήφ Debs, εκ τής Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος, συμφοιτητής του π. Θεαγένη, μαζί με άλλους συμφοιτητές από την Θεολογική Σχολή, η Δήμαρχος Ερέτριας- Αμαρύνθου Αμφιτρίτη Αλημπατέ και πλήθος κόσμου.

Ανταπόκριση-Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

Ερέτρια: Συνεστίαση της Ενορίας Παναγίας Ελεούσας Μαλακώντα Ερέτρια: Συνεστίαση της Ενορίας Παναγίας Ελεούσας Μαλακώντα Ερέτρια: Συνεστίαση της Ενορίας Παναγίας Ελεούσας Μαλακώντα Ερέτρια: Συνεστίαση της Ενορίας Παναγίας Ελεούσας Μαλακώντα

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.