Ενημέρωση για τα κριτήρια των μετεγγραφών και όλα όσα θα ορίζει η εγκύκλιος για την αίτηση μετεγγραφής, θα μπορείτε να λάβετε μέσα από την σελίδα ενημέρωσης των Μετεγγραφών.

Η διαδικασία υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα πραγματοποιείται κατά το διάστημα που θα ορίζει η εγκύκλιος, με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα επιτυχίας τους μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr, εισάγοντας τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος βρίσκεται στο τελικό στάδιο και ένα βήμα πριν την έκδοση της και αναμένεται να εκδοθεί (εκτός απροόπτου) αυτή την εβδομάδα.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις μέσω της εφαρμογής eregister.it.minedu.gov.gr, σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιο στέλεχος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα ξεκινήσουν μετά την έκδοση της σχετικής εγκυκλίου.

Να αναφερθεί πως πέρσι η εγκύκλιος εκδόθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου.

Εκτός αμφιθεάτρου οι φοιτητές χωρίς μάσκα

Στην αναμονή οι Πρωτοετείς για τις Εγγραφές στα Πανεπιστήμια Εγγραφές Πρωτοετών 2020-2021

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα οι εγγραφές να ξεκινήσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα Εν αναμονή της εγκυκλίου βρίσκονται δεκάδες χιλιάδες πρωτοετείς φοιτητές, καθώς η εγκύκλιος αυτή θα καθορίζει την ημερομηνία έναρξης των ηλεκτρονικών εγγραφών, όπως και την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι φοιτητές για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο Τμήμα εισδοχής.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.