ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών 2019 - eregister.it.minedu.gov.gr - Από μέρα σε μέρα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα - Στις 23 οι αλλοδαποί.

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών 2019: Μαζί τους οι πρωτοετείς φοιτητές θα ΠΡΕΠΕΙ να έχουν εκτυπωμένη την ηλεκτρονική αίτηση Εγγραφής.

Στην αναμονή βρίσκονται οι πρωτοετείς φοιτητές 2019-2020, καθώς περιμένουν από το Υπουργείο Παιδείας να προβεί στην έκδοση της εγκυκλίου που θα καθορίζει την ημερομηνία έναρξης των ηλεκτρονικών εγγραφών όπως και την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι νεοεισαχθέντες φοιτητές για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο Πανεπιστημιακό Τμήμα που έχουν περάσει.

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών

Η εγκύκλιος που αναμένεται να εκδοθεί από στιγμή σε στιγμή θα καθορίζει την αναλυτική διαδικασία εγγραφών και τις σχετικές προθεσμίες.

Μετά τις ηλεκτρονικές εγγραφές οι επιτυχόντες θα κληθούν από τις Γραμματείες των Τμημάτων σε πολύ σύντομο διάστημα που θα καθορίσουν οι αντίστοιχες Γραμματείες κατά περίπτωση, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους, να παραλάβουν τους κωδικούς για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές ακαδημαϊκές υπηρεσίες.

Οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών αναμένεται να πραγματοποιηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη , όπως και πέρυσι, ηλεκτρονικά, με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί από τις γραμματείες των τμημάτων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.