ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Ολοζώντανος ο Ταξιάρχης Λαυριώτης σήμερα στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην Κερατέα Αττικής- Δείτε αναλυτικά.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Σε κατάσταση ΣΟΚ Ιερείς και πιστοί που προσκύνησαν σήμερα την Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας. Ολοζώντανος εμφανίζεται ο Ταξιάρχης Μιχαήλ με τα μάτια του πιο ανοιχτά από ποτέ.

Δυνατός Γέροντας Πνευματικός που είδε το θαύμα μίλησε για ισχυρά γεγονότα που έρχονται τα οποία αισθάνεται ο Ταξιάρχης- Οι πιστοί να είναι προετοιμασμένοι.

@ekklisiaonline

Γεμάτος δάκρυα ο Ταξιαρχης λίγο πριν τη γιορτη του #εκκλησια #ταξιαρχης

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Ιερός Ναός Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Λαυρίου
Ο Ιερός Ναός ξεκίνησε πριν 15 χρόνια να λειτουργεί ως Παρεκκλήσι. Το 2015 υπήρξε η θεμελίωση του Ιερού Ναού Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου ακριβώς δίπλα στο προσκυνητάρι, το οποίο υπάρχει ακόμα. Είναι η πρώτη και μοναδική, έως και σήμερα(2019), Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου η οποία υπάγεται στη Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Στην Εκκλησία υπάρχει αγιογράφηση του ναού της Παναγίας της Πορταΐτισσας και του Αγίου Απόστολου Ιούδα του Θαδδαίου του Αδελφόθεου.

Η Εκκλησία Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου εορτάζει και πανηγυρίζει κάθε 18 έως 19 Ιουνίου και 20 έως 21 Αυγούστου. Τα περισσότερα Σάββατα τελείται Θεία Λειτουργία, οπότε καλό θα ήταν να ενημερωθείτε πριν την επισκεφθείτε. Κάθε Τετάρτη στις 18.00 γίνεται παράκληση στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (4 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.