Δήλωση του Προέδρου Μαυροβουνίου Μίλο Τζουκάνοβιτς περί δημιουργίας «Ορθόδοξης Εκκλησιάς των Μαυροβουνίων».

Σχόλιο Μητροπολίτη Μαυροβουνίου: Ο Πρόεδρος του Μαυροβουνίου κηρύττει τη Σατανική Εκκλησία και θέλει να μετατρέψει το Μαυροβούνιο σε δαιμονική, σατανική κοινότητα».

Κυβέρνηση στρέφεται εκ νέου στον άθεο, σατανικό δρόμο, που είναι αντίθετος από τον δρόμο των αγίων και ενδόξων πατέρων τον Άγιο Σάββα και τον Άγιο Πέτρο μητροπολίτη Μαυροβουνίου.

«Αυτό κάνει σήμερα η κυβέρνηση, βασίζοντας το μέλλον του Μαυροβουνίου στη θεοκτονία και την αδελφοκτονία, σε εκείνο δηλαδή που έγινε εδώ κατά τη διάρκεια και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μόνο κάποιος που έχει χάσει το μυαλό του, που είναι σατανικός, μπορεί να βασίσει το μέλλον του Μαυροβουνίου σε αυτό», ο Πρόεδρος της χώρας θέτει το Μαυροβούνιο εκ νέου σε αδιέξοδο, ακολουθώντας το μονοπάτι του θανάτου.

«Το αληθινό Μαυροβούνιο είναι το Μαυροβούνιο του Αγίου Πέτρου του Θαυματουργού, του οποίου τα λείψανα φιλάμε εδώ. Αυτό το Μαυροβούνιο δεν έχει ακολουθήσει ποτέ το μονοπάτι που οδηγεί στην αδιέξοδο, στο πουθενά, αλλά την οδό που οδηγεί στην αιώνια ζωή και μας μαρτυρεί εκείνη την οδό και την αλήθεια, εκείνη τη ζωή και τη δικαιοσύνη, των οποίων οι μάρτυρες είναι οι θαυμάσιοι άγιοί μας. »

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.