Εψάλη στους Βουλιαράτες το τριετές μνημόσυνο στη μνήμη του Κων/νου Κατσίφα. Του π. Ηλία Μάκου. Τελέστηκε στο ναό του Αγίου Αθανασίου στους Βουλιαράτες (Σάββατο 23 Οκτωβρίου), το τριετές μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αείμνηστου Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Παρόντες οι γονείς του, συγγενείς του, συγχωριανοί του, φίλοι του κ. ά., ενώ η ατμόσφαιρα ήταν συγκινησιακή.

Μεταξύ των παρισταμένων ήταν ο Γενικός Πρόξενου της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο Δημήτρης Σαχαρίδης και ο Έλληνας ανεξάρτητος βουλευτής Κων/νος Μπογδάνος.

τριετές μνημόσυνο στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Να σημειωθεί ότι σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη η δικαστική διαδικασία για την εξακρίβωση των συνθηκών του θανάτου του.

Πρόσφατα το Πρωτοδικείο Αργυροκάστρου απέρριψε την πρόταση του Εισαγγελέα για τερματισμό της έρευνας σχετικά με τις συνθήκες, που έχασε τη ζωή του ο 35χρονος ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφα, στις 28/10/2018 στους Βουλαριάτες της Βορείου Ηπείρου, ο οποίος απέδωσε το θάνατό του σε αυτοκτονία!

Σε ανακοίνωση του Πρωτοδικείου Αργυροκάστρου σημειώνεται πως «μετά από αίτημα της εισαγγελίας για κλείσιμο της υπόθεσης, το Δικαστήριο Αργυρόκαστρου, ως αρμόδιο όργανο αποφάσισε να επιστρέψει την υπόθεση, διατάσσοντας την εκτέλεση ορισμένων άλλων ανακριτικών ενεργειών σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις. Επί του παρόντος, το ζήτημα βρίσκεται στη φάση εκπλήρωσης αυτών των υποχρεώσεων».

πάτερ Ηλίας Μάκος

τριετές μνημόσυνο Κατσίφα

Διαβάστε επίσης για το όνειρο του Κωνσταντίνου Κατσίφα που ήταν μια μεγάλη εκκλησία στους Βουλιαράτες.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.