ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Σε επιτυχημένη εγχείρηση στην καρδιά και συγκεκριμένα σε επέμβαση αλλαγής μιτροειδούς βαλβίδας υποβλήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμος την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, «ο Σεβασμιώτατος θα παραμείνει στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως».

«Είμαστε ευγνώμονες στον Θεό που φύλαξε τον Μητροπολίτη κ. Γεράσιμο υπό την σκέπη Του, καθώς και για την ιατρική ομάδα που παρέχει στον Σεβασμιώτατο άριστη περίθαλψη. Πριν από την εγχείρηση, ο Μητροπολίτης Γεράσιμος έλαβε πλήθος κλήσεων και μηνυμάτων και ήταν ιδιαίτερα ευγνώμων για την μεγάλη συμπαράσταση, ιδιαίτερα για τις προσευχές που έγιναν για αυτόν», καταλήγει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Αγίου Φραγκίσκου.

Όπως είχε δημοσιεύσει ο Σεβασμιώτατος εκφράζει την ελπίδα να επανέλθει σταδιακά στο πλήρες πρόγραμμα των καθηκόντων του έως τον Ιανουάριο του 2023 και σημειώνει ότι με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Φωκαέως κ. Ιωάννη «δεν θα υπάρξουν διακοπές στο συνεχές έργο της Μητροπόλεώς».

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.