Το Δ.Σ του Φιλανθρωπικού Σωματείου Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων «Ο Άγιος Παντελεήμων» διοργάνωσε με επιτυχία, το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαΐου 2019, τσάι – καφέ στο κέντρο Αλάμπρα. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η οικονομική ενίσχυση του σπουδαίου φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου του Ασύλου Ανιάτων Σπάρτης.

Τους παρευρισκόμενους, που είχαν κατακλύσει τον χώρο, καλωσόρισε ο ταμίας του Δ.Σ του Σωματείου, θεολόγος – καθηγητής κ. Αθανάσιος Ρουμελιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην μακρόχρονη προσφορά του ιδρύματος, αλλά και στην συγκινητική στήριξη από τον ευαισθητοποιημένο λαό της Μητροπόλεώς μας.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος, ο οποίος αρχικά συνεχάρη τους διοργανωτές για την επιτυχία της εκδήλωσης. Ακολούθως ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία και την αγάπη τους, ενώ επισήμανε ότι όσο υπάρχουν τρόφιμοι στο Ίδρυμα θα υπάρχει και ανάγκη στήριξής του από την τοπική κοινωνία, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την σημαντική προσφορά του στον τόπο. Παράλληλα μίλησε για την ευλογία που δέχεται όποιος ελεημονεί, αλλά και για την εσωτερική πληρότητα που βιώνει. Ολοκληρώνοντας ευχήθηκε σε όλους όσοι συντελούν με οποιοδήποτε τρόπο στην εύρυθμη λειτουργία του Ασύλου Ανιάτων, η φιλανθρωπική διάθεσή τους να ανταποδοθεί πολλαπλά από τον Δωρεοδότη Θεό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με μακεδονικούς και νησιώτικους χορούς από δύο τμήματα του Συλλόγου ‘’η Πυρρίχη’’. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές ήταν οι προσφορές επαγγελματιών και εμπόρων της ευρύτερης περιοχής για την λαχειοφόρο αγορά, που διεξήχθη υπό την επιμέλεια του μέλους του Δ.Σ του Σωματείου κας Μαρίας Τσαπέκη Χιώτη.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.