Εγώ Πάσχα θα κάνω! -Γιατί είμαι Έλληνας και Χριστιανός Ορθόδοξος και κανείς δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει! -Γιατί αντιλαμβάνομαι πως ο μεγάλος εχθρός του σύγχρονου παγκοσμίου συστήματος είναι ο Χριστός και η Ορθοδοξία!

Του Νικόλαου Ταμουρίδη, Αντγος (ε.α) – Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

Εγώ Πάσχα θα κάνω!
-Γιατί δεν μπορεί κανείς να προκαταβάλει ότι θα καθίσω το βράδυ της Ανάστασης στο σπίτι μου! Εγώ θα βρω τρόπο να κάνω Ανάσταση και να κοινωνήσω!
-Γιατί όπως μπορούν οι Τράπεζες, τα Σούπερ Μάρκετ και οι λαϊκές αγορές και λειτουργούν με ασφάλεια έναντι του κορωναϊού, έτσι και ασφαλέστερα ακόμη μπορούν να λειτουργήσουν οι εκκλησίες μας!

Εγώ Πάσχα θα κάνω!
-Γιατί το οφείλω στην πίστη μου, στα παιδιά μου, στην πατρίδα μου, στον όρκο μου!
-Γιατί στα άγια τούτα χώματα που ζούμε μπόρεσε ο άνθρωπος με θεία σάρκα να ντύσει το ομορφότερο από όλα τα όνειρά του!

Εγώ Πάσχα θα κάνω!
Και παρακαλώ τους σεβαστούς Επισκόπους μας να κάνουν Ανάσταση. Αλλιώς καλύτερα να παραδώσουν το πετραχήλι τους. Δεν θα έχουν πλέον λόγο ύπαρξης!

Εγώ Πάσχα θα κάνω!
-Κι αν χρειαστεί, μυστικά, όπως οι κρυπτοχριστιανοί παππούδες μας στον Πόντο, εκεί όπου βυθίζονται οι ρίζες μας βαθιά σε χώματα ποτισμένα από αρχαία και πρόσφατα αίματα προγόνων!
-Κι ας έρθουν να με συλλάβουν οι απόγονοι του αιμοσταγούς Τοπάλ Οσμάν!

Καλή Ανάσταση αδέρφια!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

16 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Να κάνεις πάσχα! Μπορεί να σ’ αγαπήσει ο θεός και να σε πάρει κοντά του.

2

Ok,αν κολλήσει τον ιό,ας έρθει να μας τι,τι θα κάνει....Δεν είναι εχθρός μας η ορθοδοξία ,και ο Χριστιανισμός......Με έναν ΙΟ τα έχουμε βάλει!!!

3

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΧΑ ΟΠΩΣ Κ Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΕΣΤΗ.

4

Στρατηγέ, όπως βλέπεις υπάρχουν πολλοί άσχετοι και υβριστές!... Γι' αυτό παθαίνουμε ό,τι παθαίνουμε. Μας αξίζει. Αλλά "άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι"
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

5
Γκαραγκάνη

Μακάρι η Εκκλησιαστική και Πολιτική ηγεσία μας να είχε το σθένος και την πίστη κυρίως στον Ένα και Μοναδικό Τριαδικό Θεό. Δεν θα αντιμετωπίζαμε τέτοια κατάντια και εξαθλίωση. Δυστυχώς όμως, κατά τον λαό και οι ηγέτες του. Ας μας λυπηθεί ο Θεός. Καλή Λευτεριά και Καλή Ανάσταση!

6
Χριστιανός με μυαλό

Για την ηλικια σου, καλη η μα***ια σου... Μάγκας και καλα παππου;

7
Χουνοπουλος Απόστολος

Σίγουρα έχεις iq προβάτου

8
Βάννα Τσιορβά

Να ζήσεις, Αρχηγε!
Οι Ιεραρχες και οι ιερείς μάς εχουν ξεχάσει... Καμία αντίσταση, καμία πρόταση εναλλακτικής λύσης...
Οντως, να παραδωσουν το πετραχήλι τους, δεν εχουν λόγο υπαρξης εφόσον δεν ποιμαίνουν το ποίμνιό τους κατά την πίστη μας, δηλ.με απόλυτη προτεραιότητα το Χριστό και την κοινωνία μας με Εκείνον.
Θα ακολουθήσω το παραδειγμά σου.
Κινδυνεύουμε να κάνουμε Μ. Παρασκευή και Ανάσταση εκτός ι.ναών και αυτοί...
τσιμουδιά...
Είναι πολλά τα λεφτα, φαίνεται...
Ο εχθρός-μας είναι εντός των πυλών...

9

Αυτό με το να το προσέξετε μερικοί,νισάφι πια,να μας πείτε ότι είναι πολλά τα λεφτά που θα χαθούν γιατί δεν λειτουργούν οι εκκλησιές,να το καταλάβουμε αλλά δεν ταιριάζει το συνωμοτικό ύφος σας....Λέτε να έκλεισαν τις εκκλησιές γιατί τους πλήρωσαν ή γιατί ,έστω και με δυσκολία,έστω και καθυστερημένα, κατάλαβαν ότι οι συναθροίσεις σε κλειστό χώρο είναι επικίνδυνες?Φέτος Αναστάσιμη λειτουργία στο σπίτι,με την ίδια κατάνυξη,του χρόνου, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το γιορτάσουμε όπως του πρέπει! Χωρίς απουσίες....

10

Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ του.

11
Σταύρος Θεοδωράκης

Καλή Ανάσταση Στρατηγέ!!! Τώρα πιο πολύ την έχουμε ανάγκη από ποτέ άλλοτε!!!

12

Αυτό δεν είναι πιστη, αυτό είναι ψευτομανγκια.

13

Επιεικώς απαράδεκτος στρατηγέ μου.
Πρώτον είναι προδοσία να πηγαίνεις ενάντια στο καλό του τόπου τις δύσκολες αυτές στιγμές μόνο και μόνο για να το παίξεις ‘καλός χριστιανός’
Δεύτερον είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ!

14

Άξιος Στρατηγέ, όχι μόνο το Πάσχα αλλά και κάθε . Καλή Ανάσταση Έλληνες με μετάνοια και εξομολόγηση,για να Αναστηθούμε και εμείς. Καλή Ανάσταση Στρατηγέ.

15

Άξιος Στρατηγέ , όχι μόνο το Πάσχα, αλλά και κάθε Κυριακή. Καλή Ανάσταση Έλληνες με μετάνοια και εξομολόγηση για να Αναστηθούμε και εμείς.

16

Άξιος στρατηγέ.. Έτσι σαν εσένα πρέπει να φερθουν όλοι..πες μας που θα κάνεις Ανάσταση να έρθουμε κι εμείς.. Να πάμε όλοι αφτοφορο.