ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ- ΒΟΥΛΗ: ΑΙΣΧΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ - Πρωτοφανής λεκτική και σωματική επίθεση στον Ανδρέα Καραγιάννη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE απο αντιεξουσιαστές- που ήταν υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια- στο Σύνταγμα σήμερα το μεσημέρι.

Ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE είχε κατέβει περί τις 12 παρά στο Σύνταγμα και ενώ κάλυπτε με ζωντανή μετάδοση την διαμαρτυρία ορθοδόξων χριστιανών που διαβάζανε το ψαλτήρι δηλώνοντας έτσι την αντίθεση τους στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ξαφνικά τρεις άνδρες τον πλησίασαν με άγριες διαθέσεις και του είπαν ότι « όλοι εσείς είστε φασιστες , φύγετε απο εδω χριστιανοταλιμπάν τράγοι της Ορθοδοξίας, να ψοφήσετε ..». Αυτό έγινε παρουσία του συνεργάτη του Πάνου Γκόρη τον οποίο απείλησαν επίσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΔΩ

Την ίδια ωρα λίγα μέτρα πιο πάνω ήταν σε εξέλιξη πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που διείσδυσαν αντιεξουσιαστές, οι λεγόμενοι γνωστοι – άγνωστοι.

Ακολούθησε στόχευση απο ομάδα αντιεξουσιαστών κατά του εκδότη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE που μετέδιδε τη ζωντανή μετάδοση την οποία είχε προαναγγείλει από χτες στα social media, τικ τοκ, youtube κλπ στα οποία είχαν μπει από κάτω και έβριζαν διάφοροι στοχοποιώντας τον Ανδρέα Καραγιάννη και βρίζοντας την οικογένεια και τα παιδιά του.

Ξαφνικά, ενας εξ αυτών άσκησε σωματική βία εις βάρος του Ανδρέα Καραγιάννη επιδιώκοντας να πάρει το κινητο τηλέφωνο με σπρώξιμο ενώ την ίδια ωρα ενας κουκουλοφόρος τον έφτυσε στο πρόσωπο απειλώντας τον να σταματήσει να τραβάει. Παρόντες ήταν και άλλοι που συμμετείχαν στην πορεία ενώ ο συνεργάτης του Πάνος Γκόρης προσπάθησε να καλέσει βοήθεια έως ότου μαζεύτηκε κόσμος και οι δράστες αναγκάστηκαν και τράπηκαν σε φυγή.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.