Να πούμε πως το ΕΕΕ καταβάλλεται στους δικαιούχους κάθε μήνα, και σήμερα ήταν η προκαθορισμένη ημερομηνία καταβολής του.

Απογοητευμένοι οι λήπτες ΕΕΕ αφού δεν καταβλήθηκε σε κανένα δικαιούχο σήμερα όπως αναμενόταν.

Σύμφωνα με πληρφορίες μας από το Υπ. Εργασίας, υπάρχει κάποιο πρόβλημα και αυτό θα επιλυθεί και το ΕΕΕ μέχρι το απόγευμα θα έχει καταβληθεί.

Να πούμε πως το ΕΕΕ καταβάλλεται στους δικαιούχους κάθε μήνα, και σήμερα ήταν η προκαθορισμένη ημερομηνία καταβολής του.

Ακόμα πιο κοντά στην υλοποίηση του στρατηγικού στόχου για μετατροπή σε “Smart and Digital” πόλη βρίσκεται ο Δήμος Πάφου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, με την υποβολή των προσφορών ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την προμήθεια, εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση ολοκληρωμένου συστήματος έξυπνης διαχείρισης υδάτινων πόρων και υδρομέτρησης και τώρα ο Δήμος Πάφου προχωρεί στην αξιολόγηση και κατακύρωση των προσφορών που υποβλήθηκαν.

Η προ-εκτίμηση δαπάνης του έργου είναι συνολικού ποσού €11 εκατ. και η διάρκεια υλοποίησης 36 μήνες, προστίθεται.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Πάφου, το νέο σύστημα θα συμβάλει αποτελεσματικά στη μείωση της απώλειας, στη βελτίωση της ποιότητας και στην παροχή ίσης διαθεσιμότητας του νερού.

Θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την εφαρμογή συστήματος πρόληψης και εντοπισμού διαρροών, την εγκατάσταση 27.000 έξυπνων υδρομετρητών υψηλής ακρίβειας και αυτόματης ανάγνωσης μέτρησης, την υλοποίηση συστήματος παρακολούθησης, ελέγχου και πλήρους αυτοματοποίησης του δικτύου υδροδότησης και την εφαρμογή συστήματος αυτόματης χλωρίωσης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.