Η εξόφληση γίνεται σε 5 μηνιαίες δόσεις με μέσο ποσό για κάθε ελεύθερο επαγγελματία, τα 1355 ευρώ. Για τις απλήρωτες εισφορές υπάρχει ο κίνδυνος κατασχέσεων.

Αναρτήθηκαν χθες οι εισφορές του Φεβρουαρίου, υποστήριξε η κυρία Τριανταφύλλη. Η πληρωμή θα γίνει έως την Τρίτη, 6/4. Οι εισφορές αφορούν την εκκαθάριση των ετών 2017-2019 με την πρώτη δόση να παίρνει παράταση για τέλος Ιουνίου. Η εξόφληση γίνεται σε 5 μηνιαίες δόσεις με μέσο ποσό για κάθε ελεύθερο επαγγελματία, τα 1355 ευρώ. Για τις απλήρωτες εισφορές υπάρχει ο κίνδυνος κατασχέσεων.

Για το επίδομα θέρμανσης ο κ. Αντωνόπουλος είπε πως μέχρι το τέλος του Μαρτίου αυτό θα πληρωθεί.

Για όλες τις οικονομικές εξελίξεις μίλησαν στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» η δικηγόρος, Σουζάνα Κλημεντίδη, η δικηγόρος και εργατολόγος, Ματίνα Τριανταφύλλη και ο φοροτεχνικός, Μιχάλης Αντωνόπουλος.

Σύμφωνα με την κυρία Κλημεντίδη, αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις της επιστρεπτέας προκαταβολής 7, οι οποίες ξεκινούν στα μέσα Απριλίου.

Αφορούν τις επιχειρήσεις με μείωση τζίρου πάνω από 20% για τη χρονική περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου. Ο ελάχιστος τζίρος είναι τα 600 ευρώ, ενώ εκτός ελάχιστου τζίρου είναι οι επιχειρήσεις που λειτούργησαν από το Δεκέμβρη του 2019 έως τον Ιανουάριο του 2021. Αυξημένη ενίσχυση θα λάβουν οι κλειστές επιχειρήσεις, το λιανεμπόριο, η εστίαση και ο τουρισμός.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.