«Περιμέναμε να εμφορείσθε από περισσότερη ευαισθησία και όχι απτόητοι να προετοιμάζετε την οικοδόμηση σταθμού διοδίων» λέει με έμφαση στην επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο της «Εγνατίας Οδού» στην Θεσσαλονίκη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος.

Συνοδεύει μάλιστα την επιστολή του, με σειρά φωτογραφιών, όπου αποδεικνύεται η κατάσταση του αυτοκινητόδρομου, ειδικότερα στο τμήμα από την Αλεξανδρούπολη μέχρι το τελωνείο των Κήπων.

Ο Μητροπολίτης ζητά την διάνοιξη του κόμβου στα Δίκελλα και θέτει την διοίκηση της εταιρείας προ των ευθυνών της, ρωτώντας την χαρακτηριστικά «πώς θ’ αντέξει την κατακραυγή, μιας απευκταίας τραγωδίας»!

Πρόκειται για επιστολή με ασυνήθιστα έντονο ύφος για τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, που όμως περιγράφει την «υποβόσκουσα αγανάκτηση» των κατοίκων της περιοχής ευθύνης της Μητρόπολης.

Μάλιστα η επιστολή καταλήγει με αναφορές σε απαντήσεις που έλαβε η Μητρόπολη κατά καιρούς από τις εκάστοτε Κυβερνήσεις, που όπως έλεγαν, «αδυνατούσαν να ξεπεράσουν την φιλοχρήματη αναλγησία και άπληστη εμπορικότητα της Εγνατίας οδού».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.