Στη μοναδική ευλογία την οποία βιώνει φορά που επισκέπτεται ένα από τα πολλά μοναστήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αναφέρεται με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Επίσκοπος Ναζιανζού κ. Αθηναγόρας.

Ο Θεοφιλέστατος σημειώνει στην ανάρτησή του ότι τα μοναστήρια “είναι πάντα γεμάτα ευσεβείς πιστούς από όλη την Αμερική, τον Καναδά, την Ελλάδα και άλλα μέρη του κόσμου. Πάντα” και ευχαριστεί τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο και τους Μητροπολίτες της Επαρχιακής Συνόδου που του δίνουν τη δυνατότητα να επισκέπτεται τα μοναστήρια και να λειτουργεί σε αυτά.

Αναλυτικά γράφει στην ανάρτησή στου:

“Υπάρχουν τόσα πολλά για να είμαστε ευγνώμονες για σήμερα και για πάντα. Όταν βάζουμε τον Χριστό στο κέντρο της ζωής μας, μεγαλώνει η αφθονία αγάπης, χάρης και ευλογιών για εμάς. Είχα τη βαθιά τιμή και ευλογία να λειτουργήσω στα περισσότερα ιερά μοναστήρια σε όλη την Αμερική – ειδικά τους τελευταίους μήνες. Είμαι ευγνώμων στον Αρχιεπίσκοπο και τους Μητροπολίτες μας, που μου δίνουν την ευλογία να το κάνω. Αυτό που συνεχίζω με χαρά να βιώνω ανεξάρτητα από την ημέρα της εβδομάδας, την ώρα της ημέρας, την εποχή ή τον καιρό είναι ότι τα μοναστήρια είναι πάντα γεμάτα ευσεβείς πιστούς από όλη την Αμερική, τον Καναδά, την Ελλάδα και άλλα μέρη του κόσμου. Πάντα. Για μένα, τα ιερά μοναστήρια μας είναι ο επίγειος παράδεισος -και είμαι πραγματικά ευγνώμων”.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.