Το θερινό Επισκοπικό Συμβούλιο της Αρχιεπισκοπής Κάτω Δουνάβεως συνήλθε στο Γκαλάτσι της Ρουμανίας την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021.

Οι εργασίες του Συμβουλίου ξεκίνησαν με την ομιλία του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κάτω Δουνάβεως κ. Κασσιανού, ο οποίος έκανε έναν απολογισμό των δραστηριοτήτων της Αρχιεπισκοπής κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους σε θεολογικό και πνευματικό επίπεδο.

Στην συνέχεια, συζητήθηκαν αναλυτικά τα αποτελέσματα των ιεραποστολικών, εκπαιδευτικών και φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων του πρώτου εξαμήνου, καθώς και ο προγραμματισμός των μελλοντικών δραστηριοτήτων για το δεύτερο εξάμηνο. Στο πλαίσιο αυτό, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην οργάνωση και υλοποίηση φιλανθρωπικών προγραμμάτων για πολύτεκνες οικογένειες και ηλικιωμένους με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες.

Επίσης, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ήταν η συνέχιση της υλοποίησης προγραμμάτων που είναι αφιερωμένα στην Χριστιανική εκπαίδευση της νεολαίας, όπως η διοργάνωση θερινών παιδικών κατασκηνώσεων.

Μετά το πέρας της συζήτησης των θεμάτων, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση δύο βιβλίων του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κάτω Δουνάβεως κ. Κασσιανού, και του τελευταίου τεύχους του περιοδικού της Αρχιεπισκοπής.

ope.gr

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.