ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

Η Επισκοπή Χουσίου ανακοίνωσε την έναρξη της εκστρατείας «Μαζί φέρνουμε φως στις ψυχές των ανθρώπων το Πάσχα» μέσω της οποίας οι πιστοί και από την Ιερά Μητρόπολη Βεσσαραβίας θα παραλάβουν βοήθεια ενόψει του Πάσχα.
Η δράση διοργανώνεται από τον Ορθόδοξο Φιλανθρωπικό Σύλλογο Χουσίου, με στόχο να βοηθήσει παιδιά και ηλικιωμένους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, και που ζουν απομονωμένοι.

«Θέλουμε να προσεγγίσουμε τα παιδιά και τους παππούδες της Επισκοπής Χουσίου και της Μητρόπολης Βεσσαραβίας. Είναι καιρός να μετατρέψουμε τη Χριστιανική αγάπη σε πράξη», δήλωσε ο Επισκοπικός Σύμβουλος π. Βλαντιμίρ Μπερεγόι, πρόεδρος του Ορθόδοξου Φιλανθρωπικού Συλλόγου Χουσίου.

«Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας κάνουμε κάθε χειρονομία γενναιοδωρίας μια αχτίδα φωτός που ζεσταίνει τις καρδιές όσων βρίσκονται σε ανάγκη. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα στοχεύουμε να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους χωρίς αξιοπρεπή διαβίωση, προσφέροντάς τους τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια και άλλα απαραίτητα προϊόντα», είπε.

Ο π. Βλαντιμίρ Μπερεγόι απευθύνει έκκληση να στηριχθεί η φιλανθρωπική εκστρατεία του Συλλόγου με δωρεές ώστε, στο τέλος, όσο το δυνατόν περισσότεροι ευάλωτοι να απολαύσουν πακέτα με τρόφιμα, ρούχα και παπούτσια.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.