Την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος επισκέφθηκε το Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Νεκταρίου Θηβών, όπου γίνονται εργασίες αποκατάστασης στο Καθολικό και στους άλλους χώρους του Ησυχαστηρίου. Στη συνέχεια μετέβη στο Κέντρο Επιμορφώσεως και Επικοινωνίας (Συνεδριακό Κέντρο) της Μητροπόλεως στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας Αλιάρτου, για να επιβλέψει τις εργασίες αποκατάστασης, συντήρησης και καθαρισμού των χώρων του Συνεδριακού Κέντρου, το οποίο κατά καιρούς φιλοξενεί συνέδρια, ημερίδες και συναντήσεις, όπως την τριήμερη συνάντηση οικογενειών που διοργανώνει η Μητρόπολή μας από 30 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου 2019.

Μετά τον Ελικώνα και το Συνεδριακό Κέντρο ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Παρνασσό στην Κατασκήνωση της Μητροπόλεως, στην οποία αυτή την περίοδο φιλοξενούνται αγόρια του Δημοτικού. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε, έπαιξε με τα παιδιά, τραγούδησε και έφαγε μαζί τους.

Το πρωί της Παρασκευής 19 Ιουλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θηβών, ευχόμενος στο Διοικητή, στους Αξιωματικούς και στους Στρατιώτες του Κέντρου υγεία και δύναμη.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.