Το Ίδρυμα «Αργύρη Πετρή -Στέγη Γερόντων Στυλίδος» επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου τα μέλη του Αθλητικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Λαμίας "Αριάδνη" καθώς και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού. Τους επισκέπτες υποδέχτηκε θερμά ο Διευθυντής του Γηροκομείου ο Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Μάξιμος Νικολόπουλος. Τα μέλη των Συλλόγων τραγούδησαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους τροφίμους και το προσωπικό και προσέφεραν τρόφιμα για τις ανάγκες του Γηροκομείου. Οι γέροντες και οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν θερμά για την όμορφη αυτή επίσκεψη και ψυχαγωγία και αντάλλαξαν ευχές για Καλή και ευλογημένη χρονιά.

Ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα στην τραπεζαρία του Γηροκομείου.

Το Γηροκομείο «Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα Σπερχειάδος» επισκέφθηκαν την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου το απόγευμα πιστοί της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Καστρίου συνοδευόμενοι από τον Εφημέριο π. Ηλία Σκαρλάτο Αρχιερατικό Επίτροπο Μακρακώμης -Τυμφρηστού.

Προσέφεραν στο Ίδρυμα τρόφιμα και απορρυπαντικά και ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά. Επίσης το Γηροκομείο επισκέφθηκαν μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Μάκρης και μαζί με τις ευχές τους προσέφεραν χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του Ιδρύματος, εις μνήμην του προσφάτως κοιμηθέντος μακαριστού π. Φιλαρέτου Βασιλάκου, ο οποίος επί 12 συναπτά έτη, ως Συνατξιούχος Ιερεύς, εξυπηρετούσε ανελλιπώς τις λειτουργικές ανάγκες της Ενορίας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.