Με την ευκαιρία των εορτών ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος μαζί με τη σύζυγο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και πρώτη Κυρία, κ. Άντρη Αναστασιάδη, τον Υπουργό Υγείας κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου καθώς και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μεσαορίας κ. Γρηγόριο, επισκέφθηκαν νοσοκομεία της Λευκωσίας για να ευχηθούν στους πάσχοντες συνανθρώπους μας, να εκφράσουν ένα λόγο παρηγοριάς αλλά και να προσφέρουν δώρα προς όλους τους νοσηλευόμενους των νοσοκομείων.

Από το πρωί ξεκίνησαν την περιοδεία με το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Μακάρειο Νοσοκομείο και το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, φέρνοντας στους ασθενείς το μήνυμα της στοργής και της αγάπης του Κράτους και της Εκκλησίας προς τον κάθε συνάνθρωπο.

Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε σε όλους ταχεία ανάρρωση και πολύ σύντομα να επιστρέψουν υγιείς στις οικογένειές του. Κατά τη διανομή των δώρων, κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής έψαλλαν ύμνους των Χριστουγέννων, εισάγοντας έτσι τους παρευρισκομένους στο εόρτιο κλίμα των Χριστουγέννων.

Ιδιαίτερα, στο Γενικό Νοσοκομείο, έγινε κοπή της βασιλόπιτας, όπου η πρώτη κυρία και ο Υπουργός απηύθυναν επίκαιρες ευχές κι ο Μακαριώτατος, αφού ευλόγησε την βασιλόπιτα, ευχήθηκε κι αυτός σε όλους υγεία και ευλογία από τον Θεό.

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο και το Ογκολογικό Κέντρο, την πρώτη κυρία συνόδευσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.