Την έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ και Γκαμπόν και τον παρακείμενο Ραδιοφωνικό Σταθμό «Η Φωνή της Ορθοδοξίας 96,8 FM» στo Pointe-Noire επισκέφθηκε την 31η Ιουλου 2020 ο Εξοχ.Υπουργός Επικοινωνιών και ΜΜΕ της Δημοκρατίας του Κονγκό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Thierry Moungalla.

Τον κ.Υπουργό υπεδέχθη ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μητροπόλεως, Αιδεσιμ. Πρωτοπρ.π.Μάξιμος Oumba, Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού, τον οποίο ενημέρωσε λεπτομερώς περί της συντελεσθείσης αναδιοργανώσεως αυτού.

Ακόμη, μετέφερε τις ευγνώμονες ευχαριστίες του Σεβ. Μητροπολίτη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμονος για την επίσκεψη αυτή, η οποία περιποιεί τιμή για την Εκκλησία και αποτελεί αναγνώριση της κοπιώδους προσπάθειάς Της για την πνευματική προαγωγή της τοπικής κοινωνίας.

Ο Εξοχ.κ. Thierry Moungalla, ο οποίος επισκέπτεται για δεύτερη φορά την Ι.Μητρόπολη, εξέφρασε ολόθυμες συγχαρητήριες ευχές για την σύννομη και εύρυθμη λειτουργία του Σταθμού, χαρακτηρίζοντάς αυτήν ως υποδειγματική.

Προς τους διακονούντες σε αυτόν προσέφερε προστατευτικές μάσκες προσώπου, είδη ατομικής υγιεινής κλπ. Επίσης, από το στούντιο απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό στους ακροατές.

Σημειώνεται ότι ο ορθόδοξος Ραδιοφωνικός Σταθμός «Η Φωνή της Ορθοδοξίας», ο οποίος εκπέμπει καθημερινώς από τις 07.00π.μ. έως τις 21.00μμ, τυγχάνει ο πρώτος στην χώρα που συμμορφώθηκε πλήρως προς την νέα σχετική νομοθεσία, εξόφλησε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες παλαιοτέρων ετών προς το κράτος, κατοχύρωσε νομίμως την ραδιοσυχνότητα 96,8 FM, ανανέωσε και εμπλούτισε το καθημερινό του πρόγραμμα κ.α. με αποτέλεσμα να λάβει από τετραετίας την οριστική άδεια λειτουργίας από το Ανώτατο Συμβούλιο Ελευθερίας της Επικοινωνίας του Κονγκό-Μπραζαβίλ (Conseil Superieur de la liberté de Communication du Congo-Brazzaville) μετ’επαίνων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.