Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος υποδέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Απριλίου 2024, τoν υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γεώργιο Αυτιά, στο πλαίσιο της περιοδείας του στον Νομό Σερρών.

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε τον κ. Αυτιά, στο Επισκοπείο Σερρών, συνοδευόμενο από τους Βουλευτές Σερρών κ.κ. Θ. Λεονταρίδη και Αν. Χατζηβασιλείου, καθώς και από λοιπούς υπηρεσιακούς παράγοντες και συζήτησε μαζί τους, σε κλίμα αμοιβαίας κατανοήσεως, ζητήματα επικαιρότητος.

Η Εκκλησία μας, ετόνισε ο Σεβασμιώτατος, εκτός του καθαρώς πνευματικού και αγιαστικού Της έργου, που είναι το πρώτιστον, εργάζεται αταλάντευτα και προς την κατεύθυνσιν της διασφάλισης της ενότητος, της κοινωνικής συνοχής, της σταθερότητος και της προόδου του τόπου μας.

Ο κ. Αυτιάς ευχαρίστησε, με τη σειρά του, εγκαρδίως τον σεπτό Ποιμενάρχη της Εκκλησίας των Σερρών για την εγκάρδια δοχή και φιλοξενία, καθώς και για τις πολύτιμες σκέψεις του και τον γόνιμο διάλογο.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεολόγος, προσέφερε στον κ. Αυτιά, σε ανάμνηση της επισκέψεώς του, ακριβές αντίγραφο της Παναγίας «Πονολυτρίας», της οποίας το χαριτόβρυτο και θαυματουργό, ανάγλυφο εικόνισμα (11ος αιών) φυλάσσεται στον Iερό Καθεδρικό και Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Θεοδώρων Σερρών.

Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Σερρών
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.