Το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Ιουλίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος, συνοδευόμενος από τον γενικό υπεύθυνο των Κατασκηνώσεων π. Νικόλαο Τσέτσεκα, που είναι και ο υπεύθυνος ιερέας της συγκεκριμένης περιόδου, επισκέφθηκε τα αγόρια της β΄ περιόδου, τα οποία τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό στην είσοδο των εγκαταστάσεων στην Ταϋγέτη.

Κατά τη διάρκεια του μεσημβρινού γεύματος καλωσόρισε τον σεπτό Ποιμενάρχη μας ο αρχηγός της περιόδου, Πανοσ. Αρχ. Σεραφείμ Κοσμάς, ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στα πολλαπλά οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά τις ημέρες αυτές. Στη συνέχεια έγινε αναφορά στις ομάδες και στη συμβολική σημασία των ονομασιών τους, ενώ τα παιδιά παρουσίασαν τις κραυγές τους. Ολοκληρώνοντας την προσλαλιά του, ο π. Σεραφείμ ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη μας για την αγάπη και το αμέριστο ενδιαφέρον του.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος συνεχάρη τον π. Σεραφείμ, τον π. Νικόλαο, τον υπαρχηγό κ. Αθανάσιο Γεωργαντώνη, τα στελέχη, τους ιατρούς, τις μαγείρισσες και το υπόλοιπο βοηθητικό προσωπικό, για την ανιδιοτελή και ολοπρόθυμη προσφορά τους. Στη συνέχεια απευθύνθηκε στα παιδιά δίνοντάς τους πατρικές συμβουλές και προτρέποντάς τα να προχωρήσουν στη ζωή τους με γνώμονα τη χριστιανική διδασκαλία και τον ηθικό αξιακό κώδικα, που εξυψώνει τον άνθρωπο και τον οδηγεί στο μονοπάτι της χαράς, της ηρεμίας και της δημιουργίας.
Η αναμνηστική φωτογραφία, στον χώρο της σημαίας, επισφράγισε την εποικοδομητική όσο και ευχάριστη επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.