Με την β΄ κατασκηνωτική περίοδο των αγοριών, που ξεκίνησε την Τετάρτη 6 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 15 Ιουλίου, συνεχίστηκε το φετινό πρόγραμμα των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στις άρτιες εγκαταστάσεις της τοπικής μας Εκκλησίας στην Ταϋγέτη.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Ιουλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος επισκέφθηκε την Ταϋγέτη μαζί με τον Αντιστράτηγο ε.α. κ. Ιωάννη Παπαναγνώστου, όπου τους υποδέχθηκαν ο αρχηγός της περιόδου, Πανοσ. Αρχ. Ραφαήλ Τσάλτας, οι ομαδάρχες και οι βοηθοί τους.

Κατά τη διάρκεια του μεσημβρινού γεύματος, ο π. Ραφαήλ ευχαρίστησε αφενός τον σεπτό Ποιμενάρχη μας, ο οποίος παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμά του, δεν παραλείπει να επισκέπτεται την Ταϋγέτη, ώστε να έχει μία πνευματική επαφή με τα παιδιά όλων των περιόδων, αφετέρου τον κ. Παπαναγνώστου για την εξαιρετική τιμή να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων.

Παίρνοντας τον λόγο ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε προς όλους πατρικά λόγια αγάπης. Ιδιαίτερα στους κατασκηνωτές, που ήταν αγόρια των τάξεων του Γυμνασίου, επισήμανε την αξία της μοναδικής αυτής εμπειρίας όσον αφορά στην πνευματική θωράκιση, την κοινωνικοποίηση και την ψυχαγωγία τους.

Η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία στον προαύλιο χώρο επισφράγισε την εποικοδομητική όσο και ευχάριστη επίσκεψη.

Σημειώνεται ότι από το Σάββατο 16 Ιουλίου ξεκίνησε η β΄ κατασκηνωτική περίοδος των κοριτσιών, ενώ η φετινή δραστηριότητα θα ολοκληρωθεί με την γ΄ περίοδο των αγοριών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.