Επίσκεψη πραγματοποίησαν την Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κ. Αθηνά Κόρκα, τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κ. Αναστάσιο Γκιολή, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Χαρίλαο Βυτινιώτη, τον Πρόεδρο Ενεργειακής Κοινότητας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Γεώργιο Οικονόμου και τον Διευθυντή Διαχειριστικής Αρχής ΕΣΠΑ Πελοποννήσου κ. Αντώνιο Ψαράκη, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση και συνεργασία με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο, προκειμένου να υπογράψουν Σύμβαση για την ανακαίνιση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κορίνθου «ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ», στην περιοχή «ΚΑΖΑΡΜΑ» Κορινθίας.

Σε θερμό κλίμα ο Σεβ. Μητροπολίτης μας, ο κ. Νίκας και οι επιτελείς τους, αφού υπέγραψαν την Σύμβαση, υπεγράμμισαν την εξαιρετική σχέση που έχουν κατ᾿ αυτή την χρονική περίοδο οι δύο θεσμοί και εξέφρασαν την πεποίθηση τους για συνέχισή της και στο μέλλον, καθώς υπάρχει η πρόθεση αυτή αμφοτέρωθεν.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε τον κ. Νίκα και τους συνοδούς του για την υλοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος της Ι. Μητροπόλεως μας, που θα ανακουφίσει τους γέροντες της Μητροπολιτικής μας παροικίας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.