Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο επισκέφθηκε την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 το νέο Δ.Σ. του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ενημέρωσαν τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για τους στόχους και τις δραστηρότητες που προγραμματίζουν στο άμεσο μέλλον. Επίσης ζήτησαν τη συνεργασία και την αρωγή του, ως Προέδρου του Αγροτικού Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Β.Ι.C. Κρήτης και αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα τρέχοντα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη εγκάρδια τον νέο πρόεδρο κ. Ιωάννη Γαϊτάνη και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την εκλογή τους, εξέφρασε την ολόθυμη στήριξη του στους αγρότες της περιοχής, διαβεβαιώνοντας για τη διάθεση συνεργασίας της Τοπικής Εκκλησίας και του Β.Ι.C. Κρήτης επ᾿ ωφελεία των αγροτών του τόπου, και εξήρε τη συμβολή του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου στην προώθηση λύσεων στα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Ιεράπετρας.

Τέλος, ευχήθηκε στόν πρόεδρο κ. Ιωάννη Γαϊτάνη και στα μέλη του Δ.Σ. συλλόγου καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο υπεύθυνος του ΒΙC Κρήτης κ. Νικόλαος Μαμουλάκης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.