Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο πραγματοποίησε την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Εμμανουήλ Καζαμίας, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε τα νέα καθήκοντά του.

Ο κ. Καζαμίας ζήτησε να λάβει την ευχή του Σεβασμιωτάτου για τη αναλήψη των νέων καθηκόντων του και τον ενημέρωσε για θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση του Νομού Λασιθίου, ενώ αντηλλάγησαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών, επισημαίνοντας και οι δύο την ανάγκη συνεργασίας όλων των θεσμών του τόπου.

Ο Σεβ. κ. Κύριλλος δώρισε στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή αναμνηστικό δώρο και ευχήθηκε εγκάρδια ο Τριαδικός Θεός, με τις πρεσβείες του προστάτη του Σώματος Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, να προστατεύει και να καθοδηγεί τον ίδιο και τους συνεργάτες του, να έχει καλή θητεία, καλή δύναμη και επιτυχία στο πολεύθυνο έργο του στο τιμόνι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου, υπογραμμίζοντας ότι τόσο η τοπική μας Εκκλησία όσο και ο ίδιος προσωπικά θα βρεθούν αρωγοί και συμπαραστάτες στο σημαντικό έργο που επιτελεί η Αστυνομία.

Ο κ. Καζαμίας ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για τις ευχές του, επισημαίνοντας ότι πρώτο μέλημά του ίδιου και της υπηρεσίας του είναι η παγίωση του αισθήματος ασφαλείας στους φιλήσυχους πολίτες του Νομού Λασιθίου και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει την καλή συνεργασία της Αστυνομικής Δ/νσης με την Τοπική Εκκλησία.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.