Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, επισκέφθηκε χθες, Σάββατο 30 Ιουλίου τ.έ., την Περιστερά και επιθεώρησε τις τελευταίες εργασίες στον αναπαλαιωθέντα Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευσαν ο Παν. Αρχιμ. π. Δωρόθεος Ζέρβας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και ο π. Θεόκλητος Παρδάλης και ο Διάκονός του, π. Νικόλαος Τσεπίσης. Τον ανέμεναν ο Εφημέριος της Ενορίας, Παν. Αρχιμ. π. Ευθύμιος Μαρμαλίδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητος κ. Δημήτριος Ντισλής, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Μουστάκας και σύμπας ο Λαός της Περιστεράς, που συμμετείχε σε Πολιτιστική Εκδήλωση με σκοπό τον στηριγμό των Εγκαινίων του Ιστορικού Ναού που θα γίνουν στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2022 από τον Μακ. Αρχ. Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και πλειάδα κεκλημένων προς τούτο Σεβ. Μητροπολιτών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού κ. Θεόκλητος εξέφρασε την ευαρέκειά του για το επιτελούμενο έργο και προσκάλεσε άρχοντες και λαό στις επικείμενες λατρευτικές εκδηλώσεις των εγκαινίων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.