Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας επισκέφθηκαν τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, προκειμένου να ενημερώσουν για το έργο και τους νέους στόχους του συλλόγου.

Ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Χαράλαμπος Κανάκης ενημέρωσε διεξοδικά τον Σεβασμιώτατο για τις αλλεπάληλες δράσεις, όπως ήταν ο ραδιομαραθώνιος της 3ης Οκτωβρίου 2018 στους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς της Ιεράπετρας και η μεγάλη μουσική βραδιά για τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να δημιουργηθεί και να λειτουργήσει κατάλληλα εξοπλισμένο Ενδοσκοπικό Εργαστήριο.

Επίσης, αναφέρθηκε στις συντονισμένες προσπάθειες του συλλόγου γιά την κάλυψη νέων ιεραρχημένων αναγκών που αφορούν στον εξοπλισμό, στην ανακαίνιση κάποιων χώρων και γενικότερα στην αναβάθμιση των παρεχομένων υγειονομικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε εγκάρδια τη διοίκηση του συλλόγου για την αναλυτική ενημέρωση και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις αξιέπαινες δράσεις του Συλλόγου σε συνεργασία με τη διοίκηση του ιδρύματος και τους λοιπούς φορείς, στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για την επαρκή στελέχωση, τον πλήρη εξοπλισμό και την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου της πόλης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.