Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος στις 08.00 το πρωί της Πέμπτης, 14 Ιουλίου 2022, δέχθηκε στο Γραφείο του τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο κ. Δημόκριτο Ζερβάκη.

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, αφού έλαβε τις εγκάρδιες ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει με αυτόν σκέψεις και προβληματισμούς, παρακολουθώντας την επικαιρότητα στην Κύπρο και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή μας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου εξέφρασε την ευαρέσκειά του προς τον Αρχηγό και όλα τα μέλη της Εθνικής Φρουράς και ευχήθηκε καλή στρατιωτική θητεία στους νέους που αυτές τις ημέρες κατατάσσονται στην Εθνική Φρουρά.

Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε να έχουν όλοι οι στρατευμένοι μας υγεία και θάρρος στο επιτελούμενο αμυντικό έργο και να μη λησμονούν ότι η πατρίδα μας για 48 έτη παραμένει ημικατεχόμενη, λόγω της βάρβαρης τουρκικής εισβολής τον Ιούλιο του 1974.

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς προσέφερε στο Μακαριώτατο βιβλίο λεύκωμα με αναφορά στη Λάρισα και τις καταστροφές σ’ αυτή κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Μακαριώτατος παρέθεσε πρόγευμα στον κ. Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς και το συνεργάτη του.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.