Το 2ο ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνης, στην περιοχή της Καλλιθέας, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας, 15 Μαΐου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος.

Ο Σεβασμιώτατος με την παρουσία της αρμόδιας Αντιδημάρχου Ρεθύμνης κ. Άννας Ελευθεριάδου-Γκίκα, των Εφημερίων της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Καλλιθέας, Πρωτοπρεσβυτέρων Δημητρίου Χριστοδουλάκη και Εμμανουήλ Κυριαννάκη, και των εργαζομένων, εκπαιδευτών και ωφελουμένων του ΚΑΠΗ, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους τους ανθρώπους σε ένα ευχάριστο κλίμα επικοινωνίας και αναστροφής.

Ο Σεβασμιώτατος, μετά το θερμό καλωσόρισμα από πλευράς των εργαζομένων και των ωφελουμένων, εξέφρασε τη χαρά του και επισήμανε ότι όλοι οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας έχουν μόνο ωφέλιμα πράγματα να δώσουν στη σύγχρονη ζωή και εποχή, ενώ τόνισε και την ανάγκη καθένας άνθρωπος να είναι δημιουργικός με όλα τα χαρίσματα που του έδωσε ο Θεός.
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου διαβεβαίωσε ότι η Τοπική Εκκλησία και ο ίδιος προσωπικώς θα είναι πάντοτε συναρωγοί και συμπαραστάτες σε όλες τις όμορφες πρωτοβουλίες του ΚΑΠΗ, που συμβάλλουν στην προβολή και τη μαρτυρία του τόπου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.