Μία μόλις ημέρα πριν την εορτή της Ανάστασης του Λαζάρου, παιδιά από το 52o Νηπιαγωγείο του Δήμου Μλάντοστ με τη διευθύντριά τους, Βιολέτα Κότσεβα, επισκέφθηκαν τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας, όπου μοίρασαν ευχές για το Πάσχα και χαρά στο προσωπικό με το εορταστικό πρόγραμμά τους.

Τους μικρούς μαθητές και τους νηπιαγωγούς τους υποδέχθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκράντσικ κ. Πολύκαρπος, βοηθός του Πατριάρχη Βουλγαρίας, ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Σόφιας, Αρχιμανδρίτης Βασίλειος και ο Αρχιμανδρίτης Ευθύμιος, Πνευματικός Επόπτης της Μητρόπολης.

Τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα, έλαβαν μέρος σε δρώμενα, έπαιξαν παιχνίδια και χόρεψαν δημοτικούς χορούς. Το ταλέντο τους καθήλωσε το συγκεντρωμένο κοινό και η ερμηνεία των τραγουδιών του Λαζάρου ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Με τις υπέροχες ερμηνείες τους χαροποίησαν τον επίσκοπο, τον κλήρο και τους λειτουργούς.

Στο τέλος του προγράμματος ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πολύκαρπος ευλόγησε εκ μέρους του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου τα παιδιά και τους δασκάλους τους, που συνεργάζονται μαζί τους με μεγάλη αγάπη και μεράκι, χαρίζοντάς τους σακούλες με δώρα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.